tb Desaxismundi Maths Surfaces 1.0.3

  • warning: Illegal string offset 'data' in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/tablesort.inc on line 110.
  • warning: Illegal string offset 'data' in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/tablesort.inc on line 110.
  • warning: Parameter 1 to theme_field() expected to be a reference, value given in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/theme.inc on line 171.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
  • : Function ereg() is deprecated in /home1/msaktenc/public_html/__vdmx/includes/file.inc on line 646.
Maths Surface 02

55 3D Mathematical surfaces in one qcClip.

UPDATED:
Now with additive blend mode option (works best with darker colours).

 

AttachmentSize
Desaxismundi_Maths_Surfaces_1.0.3.qtz288.12 KB

That's odd... works OK on my

That's odd... works OK on my MacBook Pro / MacOS X 10.5.2...

In fact, I've all the development of the qcClip with this setup.

Chris

Spanish Translation

Render problems

I had posted earlier, tried out v1.0.1 today.

Still seeing:

12:54:38.100 ["Supersample (Render in Image)" @ "Surfaces (Macro)"] > Execution failed at time 59.022
12:54:38.100 ["Surfaces (Macro)" @ "Macro Patch"] > Execution failed at time 59.022
12:54:38.118 ["Macro Patch" @ "(null)"] > Execution failed at time 59.022
12:54:38.359 ["Macro Patch" @ "(null)"] > Rendering terminated on <QCOpenGLContext = 0x152FB620 | 0 rendering patches>

Not rendering on Macbook Pro...

Hi, I'm running quartz composer v 3.0 (63), and am not seeing any render on startup. Any help on getting this excellent patch running?

This looks very nifty, but I

This looks very nifty, but I can't seem to get it working in quartz composer. Here's what it tells me:

17:23:19.590 ["Supersample (Render in Image)" @ "Surfaces (Macro)"] > Execution failed at time 0.000
17:23:19.591 ["Surfaces (Macro)" @ "Macro Patch"] > Execution failed at time 0.000
17:23:19.591 ["Macro Patch" @ "(null)"] > Execution failed at time 0.000

Am I using it wrong somehow? Changing the parameters does nothing but produce more "Execution failed" errors.

I'm using a MBP with an updated Leopard 10.5.2.

Errors...

That's odd... works OK on my MacBook Pro / MacOS X 10.5.2...

In fact, I've all the development of the qcClip with this setup....

You could try the new 1.0.1 version. I spotted some bugs, which I've fixed, might also fix the error you're experiencing...

 

alx
http://www.toneburst.net
http://machinesdontcare.wordpress.com

patch?

and the patch?

Ooops

It's there now. Sorry about the false-start.

alx

Bugs

I discovered a few bug with some of these surfaces this morning. I'll try and get them ironed-out, and repost the updated file.

 

http://www.toneburst.net

looks rad

thanks for sharing the work - and providing one more reason to finally switch over to Leopard... gotta do that *soon*